Links

www.defysiotherapeut.com
Voor al uw vragen over fysiotherapie, aandoeningen en verzekeringen

www.fysiovergoeding.nl
Op deze website vindt u informatie over vergoeding van fysio- en oefentherapie. Voor consumenten: de meest recente inzichten en regelgeving

Stichting Wiegedood

De website www.wiegedood.nl richt zich vooral op (para)medische beroepsgroepen en hulpverleners die met baby’s omgaan. Op www.veiligslapen.info, vooral bestemd voor (aanstaande) ouders, is de informatie uitgebreid met de ook bij hen in de belangstelling staande onderwerpen huilbaby en scheefhoofdigheid.
Het overzicht van allerhande babyartikelen, met kritische beoordelingen en gebruiksadviezen, is van een index voorzien en met behulp daarvan eenvoudiger te raadplegen. Dat geldt ook voor de pagina Veelgestelde Vragen. De meest actuele preventieadviezen Veilig slapen zijn gratis te downloaden.
Door verlies getroffen ouders kunnen terecht op www.wiegedood.org.

www.kinderorthopedie.nl
Medische uitgeverij over kinderorthopedie, met nieuws en patiënteninformatie door 3 kinderorthopeden en lotgenoten contact.

www.gezondheidsplein.nl
Online gezondheidsmagazine met forum, aandoeningengids, woordenboek, filmpjes en symptomenchecker.

www.hierhebikpijn.nl
De meest uitgebreide fysiotherapie website van Nederland. laat uw lichamelijke klachten en blessures controleren aan de hand van online fysiotherapie …

www.orthopedie.nl
Alles over de orthopedie, de leer die het steun- en bewegingsapparaat behandelt.

www.med-info.nl
info betreft animaties met uitgebreide uitleg over o.a. Anatomie, opgesplitst per discipline.

www.medicinfo.nl
U kunt hier een medische encyclopedie raadplegen over ziektes en behandelwijzen. Tevens zijn er tips op gezondheidsgebied.